怀集领域网

服务热线:0758-5598879

商务合作:13432420229

搜索
猜你喜欢

老狼,请开个价

本人有意接手怀集领域,希望老狼考虑考虑。
如果本人收购论坛百分之51股权,吾知要几多钱可以转让呢
铁公鸡 发表于 2010-5-15 22:50

ok,假如老狼肯比你收购51%,具体价钱可以慢慢倾,敢问,你打算再投入几多钱来发展呢个论坛?注意,你系话收购,唔系话入股,所以你必须要支付你个收购股本之后,仲要比一个后期投资预算以及发展方案出来。

你既融资预算、收购后计划如何?

点解我要甘问,楼主自己上百度睇下Cherry收购Volvo个协议,可以参照下,你冇个保证冇个交代,老狼系唔肯过户个仔比你噶。就算老狼肯,其他d人都未必肯。

ps1,你话你已经请会计核算领域个价值,甘你觉得51%股权值得几多钱?

ps2,按最常规个方式,就系罗领域架下个利润/央行利率,就系评估价值,然后再加溢价部分,参考未来发展空间个弹性系数,如果你个会计系按呢种方式来计算既,甘你地核算出来个价值系几多?
回复 支持 1 反对 0

{:7_209:}
广告招租
楼主想接手怀集领域?然后将领域XXXXX,你有什么企图?哦一定是对负面信息影响有关????
与其甘衰落落去,不如趁早转让比我,费时比某D人的阴谋得呈。
与其甘衰落落去,不如趁早转让比我,费时比某D人的阴谋得呈。
铁公鸡 发表于 2010-5-12 22:49

你好呖咩?自己创个网站试试看成绩如何?在呢度JJYY。
本人只系吾想睇到怀集领域荒费者
本人只系吾想睇到怀集领域荒费者
铁公鸡 发表于 2010-5-12 22:55

荒废?到你手真是荒废啊。
之后管理员去留随意,亦可以再开多个网站。一句话,大家好才是真的好。
你认为值多少?
你讲下几多先,我知呢个是你们的心血来个